Klantenservice

Bestellen

Verwijder de cookies en tijdelijke internetbestanden en probeer het nogmaals.

U kunt hiervoor een offerte aanvragen. Binnen enkele werkdagen ontvangt u een offerte per mail. Indien u akkoord gaat met de offerte, kunt u dit aan ons doorgeven zodat wij de bestelling kunnen laten produceren.

Hebt u uw bestelling geplaatst, maar hebt u een verkeerd adres opgegeven, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Is de bestelling succesvol afgerond en/ of verstuurd, dan is het aanpassen niet meer mogelijk. Controleer daarom altijd goed uw adres voor u bestelt.

De vaste verzendkosten bedragen €15,- (excl. BTW) in Nederland en € 20,- (excl. BTW) in België. Het retourneren van een bestellingen is voor uw eigen rekening.

Doorgaans hebt u de bestelling binnen 10 tot 12 werkdagen in huis. Als de levertijd langer is wordt u hierover geïnformeerd.

Retour sturen kan altijd, maar wilt u meteen nadat u op de knop bestellen hebt geklikt annuleren? Stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail naar: sales@deurmatopmaat.nl met als onderwerp uw ordernummer + de melding annuleren. Of via ons telefoonnummer 088 – 888 5055 (Houd alle gegevens bij de hand) We proberen dit zo spoedig mogelijk voor u op te lossen.

Soms lukt het ons niet om de bestelling meteen te annuleren in verband met drukte of weekend/feestdagen of omdat wij de annulering te laat hebben ontvangen. In dat geval kunt u natuurlijk het product retourneren.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u ten alle tijden een bevestigingsmail. Het is daarom ook van belang dat u het juiste e-mailadres opgeeft. Mocht u toch geen e-mail ontvangen hebben, neem even contact op met de klantenservice. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 te bereiken via sales@deurmatopmaat.nl of via telefoonnummer 088 – 888 5055.