Klantenservice

Leveren en Retourneren

Doorgaans heeft u de bestelling binnen 10 tot 12 werkdagen in huis. Als de levertijd langer is wordt u hierover geïnformeerd. Heeft u de mat sneller nodig? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via mail sales@deurmatopmaat.nl of telefonisch 088 – 888 5055

Als u niet thuis bent wanneer de zending wordt aangeboden zal er een niet-thuis bericht achtergelaten worden door de bezorger. De zending wordt dan de volgende dag opnieuw aangeboden.

Volg onderstaande stappen als u een artikel van A&D logomat terug wilt sturen.

  • Stuur ons het formulier herroepen terug zodat wij kennis hebben van uw intenties. U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van de producten de producten zonder reden van opgaaf terugsturen. U krijgt van ons een bevestiging op de email waarna u het product terug kunt sturen.

  • Voor het retourneren adviseren wij gebruik te maken van de originele doos. U kunt gebruik maken van een transporteur naar keuze. De kosten zijn voor uw eigen rekening.

  • Na ontvangst van de retourzending en controle van de producten door onze klantenservice ontvangt u een bevestiging per e-mail. Als u de overeenkomst herroept, betalen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten (naar u ) zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de artikelen hebben teruggekregen, of u hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.