Klantenservice

Wie zijn wij?

Deurmat op maat is onderdeel van A&D Logomat B.V.. Dé leverancier voor entreematten. Onze matten liggen in de winkels van Etos, Ici Paris, Trekpleister, Hema, De Echte Bakker en bij bedrijven zoals: FC Twente, Eset, van der Valk, Rabobank en nog veel meer.

Deurmat op maat is gestart in 2018 als extra kanaal om snel en eenvoudig kwalitatief hoogwaardige matten te leveren aan bedrijven en particulieren. Onze focus ligt op het zeer service-gericht zijn naar onze klanten toe en tegelijkertijd het gemak en snelheid voor de klant. Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

De matten van Deurmat op maat zijn bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf. Wij bieden een beperkt assortiment matten voor de meest uiteenlopende toepassing, zowel voor binnen als buiten. We bedienen een zeer brede doelgroep. Van detailhandel of beurs tot kantoor, garage of industrieel bedrijf.

Bijna al onze producten kunnen voorzien worden van uw bedrijfsnaam, logo of reclameboodschap. Hierdoor trekt u natuurlijk extra aandacht van het langslopende publiek. Uw bezoeker krijgt direct een goede en degelijke indruk van uw bedrijf. Immers een goede, eerste indruk kunt u maar één keer maken!